Cum ajungem la Casandra

viber image1

Cand intri in aeroport, mergi in stanga pana vezi holul asta. Si mergi prin el, pana vezi asta.

viber image2

Si in partea dreapta, ce n.a uncaput in poza, asta:

viber image3

Vezi ca pe panourile alea scrie austria lufthansa baggage drop off. Acolo tre sa te duci si tu, cu buletinul parca si cere.i sa.ti printeze si biletul, ca.ti trebuie la pasul urmator. Dupa ce ai term cu bagajul, tot acolo unde esti acum, o sa vezi asta in dreapta:

viber image4

Acolo o sa fie impartit tot pe randuri, ca la bagaje, dar nu conteaza pe care intri acum. O sa.ti ceara un tip chiar la intrarea pe rand biletul, se uita la el, ti.l da inapoi si acum tu tre sa.ti pui geaca, ceasul, cureaua si ce mai ai metalic pe tine intr.o lada d.aia, ii dai drumul pe banda si tu treci prin poarta aia de securitate. S.ar putea sa bipaie, eu mereu patesc asta, nuj dc. Daca se intampla asta o sa te pipaie unul si apoi pleci. :))

Dupa ce ai terminat cu asta, mergi in dreapta pe un hol destul de mare, nu ai unde sa te duci un dreapta sau stanga, doar urmezi drumul pana ajungi la niste ghisee unde tre sa le arati alora buletinul. Dupa ce ii arati buletinul treci pe lg ghiseul lui, ca e ca o cutie asa, si urmezi holul mai departe. O sa mergi asa pe hol pana ajungi la un hol/tunel, nuj exact ce e, la intrarea caruia sta unul la o masuta si pe jos scrie nothing to declare. Nu.l bagi in seama sau ceva, ti.am zis doar ca sa stii. :))

Treci prin tubul ala si ajungi la zona de duty free.

O sa vezi multe magazine si chestii, iar de acum te uiti ca sunt atarnate de tavan pancarde cu sageti catre poarta ta. Numarul portii e pe bilet. O sa fie cve gen B16, A4 sau nujtu. Nu alea, dar o litera si.un nr.

S.ar putea sa treb sa urci niste scari rulante sau sa le cobori ca sa ajungi la poarta aia, dar e pos sa nu fie nev.

Oricum daca nu o gasesti intrebi pe oricine de acolo, si pe vanzatori daca e. Dar o sa fie panouri cu sageti atarnate de tavan, ti.am zis.

Si cand gasesti poarta te asezi pe un scaun d.ala si astepti sa se deschida imbarcarea, unde o sa.ti ceara iar biletul si buletinul, si apoi urmezi hoarda pe holul ala sau in autobuz, spre avion.

La intrarea in avion nu mai tre sa arati nimic. Te asezi si aia e. :))

###########################################################################

Cand ajungi, tot ce tre sa faci e sa urmezi hoarda pana dai iar de niste ghisee la care tre sa arati buletinul si apoi cobori pe scarile rulante, deasupra carora scrie exit sau cva. Si cand cobori o sa vezi tot asa un hol super larg cu panouri mari si benzi pe care vin bagajele, in stanga. Te uiti dupa panoul pe care scrie bucuresti si.ti astepti bagajul.

Dupa ce iei bagajul, mergi spre dreapta holului, il traversezi, cum ar vezi si te uiti sa scrie exit pe peretele ala, treci prin holuletul cu exit, si dai in alt hol. In holul asta facu acelasu lucru, te uiti dupa exit In partea lui dreapta si iesi din aeroport.

Cand iesi, te uiti in stanga si vezu multe autocare.

viber image5

Tu vii din partea dreapta a stalpilor. Dupa panoul asta te uiti, aici tre sa ajungi. Tot unde e panoul o sa vezi si asta

viber image6

Spre wien donauzentrum mergi tu.

Autocarul s.ar putea sa fie deja acolo, cand deschide soferul usile te urci si ceri one ticket with return. Si o sa fie 13 euro. Asa ar trebui.

Si daca e poti sa.i si zici ca tu la kaisermullen sau vienna international centre vrei, si sa.ti spuna cand ajungi.

Mai inainte de pot o sa vezi pe stanga biserica aia frum pe care ti.am aratat.o eu, apoi o sa ajungi pe pod, in stanga e o cladire cu geamuri negre si deformata, asa, super inalta, si in dreapta una alba, dar nu e din geamuri. Deci biserica, pod, cladire deformata.

© 2012-2021 Andrei Ivascu